Veelgestelde vragen

Een container is een mobiele, stapelbare en opklapbare eenheid die gebruikt wordt om goederen te vervoeren of op te slaan. Het werkt door het plaatsen van de container op een vlakke ondergrond en het vergrendelen van de deuren voor beveiliging.
U kunt een container huren of kopen door contact op te nemen met een containerverhuurbedrijf of -leverancier. Zij kunnen u informeren over de beschikbaarheid, de kosten en de verhuur- of aankoopprocedure. Bekijk ZeecontainerPrijs.nl om de prijzen te vergelijken van verschillende zeecontainers en zeecontainer verhuur/verkoop bedrijven.
Er zijn verschillende soorten containers, zoals standaard containers, open-top containers, reefer containers en high cube containers. De geschikte container voor uw situatie hangt af van de soort goederen die u wilt vervoeren of opslaan en de ruimtebehoefte die u heeft.
High cube containers zijn containers met een hoogte van circa 2,90 meter, wat meer ruimte biedt voor opslag dan standaard containers. Ze worden vaak gebruikt voor het opslaan van lange objecten, zoals staalplaten, meubels of machineonderdelen.
U kunt de afmetingen van een container nauwkeurig bepalen door de afmetingen op te nemen met een tape of door de technische tekeningen van de container te raadplegen. Het is belangrijk om de afmetingen nauwkeurig te bepalen om te zorgen dat de container past op de beschikbare locatie en om te bepalen of de container geschikt is voor de goederen die u wilt opslaan.